Mobile media lab politie bij ‘Politiekids Stadshagen Intro-dag’

28/06

Foto: politie

Zwolle – Op de ‘Politiekids Stadshagen Intro-dag’ worden verschillende activiteiten georganiseerd door diverse organisaties. De politie is woensdagmiddag 29 juni ook van de partij en geeft een aantal demonstraties. Daarnaast zijn de politie, Travers Welzijn en de bewonerscommissie Breecamp-Oost benieuwd naar de ervaringen van het publiek. Daarvoor is het Mobile Media Lab van de politie aanwezig.

De politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de (digitale) dienstverlening van de politie: wat vindt u van het gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, het contact met uw wijkagent, etc.? De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. Onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.